Plakát előzetes

Börze óriásplakát 2022.


A börze rövid ismertetése: A rendezvény kiállítás és vásár is egyben, melyet számos kísérőprogram tesz még színesebbé, ezért egy kényelmes séta erejéig is érdemes felkeresni, hiszen nem kötelező a vásárlás! A rendezvény teljes területe 1200 nm2, míg az asztalokon kiállított termékek kb. 200 nm2 felületen tekinthetők meg 80 kiállító 200 méter hosszú kiállítói felületén. A börzén nagy választékban található ékszerek természetes kövek és ásványok felhasználásával készültek, melyek kedvezményes áron vásárolhatók meg. Az ékszerekbe foglalt kövek a Föld bármelyik drágakőlelőhelyét képviselhetik. A természetes és nem feldolgozott ásványokat keresők Erdélyből, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából származó kristályokból válogathatnak.

Red tourmaline crystal, Rubellite on Lepidolite-Oroszország KupiLaci


Program előzetes

Hagyományos kísérőprogramok gyermekeknek: idén is megtisztel bennünket Braxátor János az aranymosó bemutatójával, hiszen a gyerekek legkedveltebb programja az "Aranymosás"!

Kupi László Turmalinokról készült fényképeiből fotókiállítás, mely az év ásványa volt 2020-ban.

Sajnos, az előzetesben meghirdetett előadások és a meditáció is elmarad, mivel nincs szabad terem.

Viszont van két újdonság, ilyen még nem volt a fehérvári börzén! A kreatív gyerekek

Színes homokkép_2
színes homokból készíthetnek szép képeket

Színes homokkép
! ... és továbbra is lesz kígyó simogatás és fényképezkedés, arcfestés.
A másik újdonság a Sungit

Sungit
–egy kétmilliárd éves földönkívüli kőzet! "Gyógyít, megment, megtisztít, megvéd, harmonikussá tesz, helyreállít, sőt növeszt. Meglepő fajta: mindent, ami az ember és az élőlények számára káros, azt elpusztítja és elnyeli, mindent, ami hasznos - koncentrálja és helyreállítja. A tudósok, akik megvizsgálták, egyöntetűen vallják: ez csoda!" - Idézet J. Doronyina: Sungit – a megmentő kőzet című könyvéből.

További információk: a börzeszervező Kovács Pál, telefonszáma: 20/9465-646, e-mail címe: kpal@!kukac!minerals.hu
Előző börzén, tehát 2019-ben(a 2020 és 2021-es elmaradt a Covid miatt) a látogatók száma: 1.850 fő, a kiállítók száma: 80.

2022. március 15.
Eddigi megtekintések száma: 234 látogató. 2022.05.16.
ad min