A fehérvári börze szervezésének átfutási ideje min. 2 hónap, mivel a marketing-reklám fontos része a börze előtti hónapban az óriás és City-Light plakátokon való megjelenés, ezért a legkorábbi időpont egy börzére július hónap lehetne, azonban nyáron csak nagyon ritkán szerveztek ásványbörzét a kicsi látogatói létszám miatt.

Hófehér Dolomit kristályokkal borított Kvarc kristályok, Pirittel, mérete kb. 15x15 cm- Kapnikbányáró
A szeptember 1. és december 31 közötti időszakban lehet még reálisan börzét tervezni, azonban ez alapvetően a VOK, a Videoton Oktatási Központ foglaltságától függ, ahol ebben az időszakban már meglehetősen sok sportrendezvény szokott lenni, de ez az ütemterv csak szeptember hónap folyamán kerül véglegesítésre. A másik befolyásoló dolog, hogy a börzenaptárban ebben az időszakban alig van olyan hétvége illetve vasárnap, amikor nincs börze, így jelen pillanatban nem tudok új börze időpontot meghatározni, sajnos!
Persze, a reményt sohasem szabad feladni! Ha történik valami pozitív elmozdulás ebben az ügyben, azt rögtön jelezni fogom a Hírek rovatban! Köszönöm minden kedves és kitartó látogatónk megértését!

2011 április Ásványbörze Aranymosás Braxátor Jánossal

Kovács Pál börzeszervező
További információk
A börzeszervező elérhetősége: tel. 20/9465-646
E-mail: kpalkukac!minerals.hu
2021. május 23.
ad min